gordon_p_henriksen_brakvandsgedde

Foredrag m. Gordon P. Henriksen – Lystfiskeri: Passion & Profession

Hadsten Lystfiskeriforening har gjort noget af et ”scoop”, når de, torsdag den 16. januar, kan invitere til foredrag i Sløjfen i Hadsten. For Gordon P. Henriksen er lystfiskeri langt mere end bare en hobby. Det fylder det meste af hans liv og er hans karriere.

Fra Gordon som dreng fangede sin første fisk, kan man roligt sige, at hele hans liv er gået totalt i fisk. I dag oplever han stor succes med formidling af lystfiskeri på flere forskellige måder, bl.a. som projektleder på Fishing Zealand og i sin virksomhed Megalops.

Gordon P. Henriksen fortæller i sit foredrag en inspirerende historie om livet, der gik i fisk, om at tro på sig selv og gøre det man har lyst til – uanset hvad andre siger. Om at flytte fokus fra penge og indtægter og i stedet dyrke sine passioner og drømme fuldt ud. Dette suppleret med billeder fra fisketure i hele verden.

Foredraget vil være krydret med anekdoter og fortællinger om nogle af de ting, man ikke lige så på skærmen, og der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Fakta:
Arrangør:    Hadsten Lystfiskeriforening. Yderligere oplysninger Peter Sander (tlf. 505 73 505)
Sted:    Sløjfen, Evald Tangs Allé 45, 8370 Hadsten
Tidspunkt:    Torsdag den 16. januar kl. 19.00
Pris:    100 kr., Juniormedlemmer af HLF 25 kr.
Forsalg:    via Favrskovbilletten.dk Billetter sælges også i døren.
Se mere om Gordon og Megalops her: www.megalops.dk

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse