find forsikring
find forsikring
gloomis_browntrout

G Loomis ekspanderer i Europa

Den amerikanske topproducent af fiskestænger, G Loomis, som her til lands nok er mest kendt for sine eksklusive fluestænger, men som i deres stangprogram har mere end 700 modeller! at vælge imellem, vil i de kommende år sætte alt ind på at trænge ind på det europæiske marked.

G Loomis’ europæiske Brand Manager, Raffaele Mascaro, forklarer, at man inden for de næste 3 år vil udvide forhandlernettet fra de nuværende omkring 450 forhandlere til omkring 600 for at gøre stængerne bedre kendte i brede lystfiskerkredse.

G Loomis har aldrig været specielt marketingorienteret, men i stedet forladt sig på mund-til-mund-markedsføring. Men en ny strategi over for de europæiske lystfiskere – og her er der især tænkt på de russiske lystfiskere – skal være med til at fordoble omsætningen i samme 3-årige periode.

Hvor meget vi kommer til at mærke det her i landet vides ikke, men med den nye NRX-serie, som både omfatter fluestænger og spinnestænger, ser G Loomis fortrøstningsfuldt på fremtiden. Stangserien hører til ”det bedste, der kan laves for penge”.

G Loomis markedsføres i Danmark af Normark A/S via en håndfuld udvalgte forhandlere.
 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse