find forsikring
a_jensen_kystkroge_stemning

Grejnyt: A.Jensen fluekroge til kysten

A.Jensen har i en årrække været så privilegerede at markedsføre, sælge og producere fluer på nogle af verdens mest anerkendte brands inden for fluekroge. Dette samarbejde har åbnet nogle eksklusive døre ind til hidtil lukkede fabrikker, som udelukkende leverer til disse ”store” mærker.

Adgangen til dette forjættede land har nu givet mulighed for at lancere egne krogserier i uhørt høj kvalitet til ekstremt konkurrencedygtige priser. A.Jensen har tilmed fået mulighed for at ændre lidt på modellerne.

Bl.a. har man givet en del af krogene en ”saltwater use”-overflade i form af den mørke Black Nickle finish – en perfekt overflade, som fungerer lige godt i både ferskvand og saltvand.

Danish Seatrout
Stingerkroge har for længst slået sig fast på det skandinaviske marked som en af de bedste allround kystkroge overhovedet. Denne udformning tilgodeser en lang række af vores klassiske kystmønstre, især rejeimitationer.
– Kemisk skærpet.
– Black nickel finish.
– Lige øje.
– Fås i str. 2, 4, 6, 8 og 10.
– 20 kroge pr. pakke.
– Vejledende udsalgspris kr. 39,-.

Scud
Dobbelt bruneret scud-krog til f.eks. Kobberbassen, Tangloppen og div. Nullermand kystfluer. Krogen er udført i forholdsvis kraftig wire og er således stærk nok i selv små størrelser til grov havørred.
– Kemisk skærpet.
– Bronze finish.
– Nedadbøjet øje.
– Fås i str. 6, 8, 10, 12 og 14.
– 20 kroge pr. pakke.
– Vejledende udsalgspris kr. 39,-.

Shrimp/Dry Fly/Nymph
Den klassiske langskaftede ”rejekrog”, som med sit langstrakte svaj imiterer en lang række fødeemner på havørredens spisekort.
– Kemisk skærpet.
– Black nickel finish.
– Lige øje.
– Fås i str. 4, 6, 8, 10, 12, 14 og 16.
– 20 kroge pr. pakke.
– Vejledende udsalgspris kr. 39,-.

Saltwater
Hvis man kan tale om en klassisk udformet krog, så må det være denne. Uanset hvor i verden, du finder en fluefisker, finder du også en krog med denne udformning og disse specifikationer – og ikke uden grund. Saltwater er utvivlsomt en af de stærkeste krogkonstruktioner, der findes. Baseret på O’Shaughnessy bend og fremstillet i rustfrit stål kan den virkelig tåle nogle tæsk.
– Stainless steel.
– Lige øje.
– O’Shaughnessy bend.
– Fås i str. 3/0, 2/0, 1/0, 2, 4, 6, og 8.
– Hhv. 10 og 15 kroge pr. pakke.
– Vejledende udsalgspris kr. 39,-.

 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse