hardy_logo

Hardy & Greys søger en ny ejer

Den verdenskendte producent af fiskegrej, Hardy & Greys, søger en ny ejer. Det skriver TackleTradeWorld i dag.

Beslutningen sker efter en strategisk gennemgang af virksomheden, der har vist at der kræves store investeringer i eksportmarkederne for at opretholde den fortsatte succes.

De seneste 45 år har Hardy & Greys været et ejet af Harris & Sheldon Group Ltd – et privat familieejet investeringsselskab.

Harris & Sheldon er ved at afhænde deres produktionsvirksomheder og er derfor gået i gang med at lede efter en mulig køber.

Hardy har haft base i Alnwick, siden stiftelsen i 1872. Selskabet blev omdøbt til Hardy & Greys Ltd i 2004 – navneændringen afspejler overtagelsen af grejmærket Greys, der senere blev efterfulgt af købet af Chub, og etableringen af datterselskaber i USA og Tyskland, som er blevet de centrale markeder.

Virksomheden har været på forkant med grejmarkedet siden det registrerede sit første patent i 1880. Man udviklede de første kulfiberstænger og takket være et samarbejde med forskere på 3M, har man senest fremstillet stænger ud fra det nye SINTRIX ™ carbon fiber materiale. Stængerne har vundet en række priser og er anerkendt som nogle af de bedste fluestænger i verden.

Hardy distribueres herhjemme af Fairpoint Outdoors.
 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse