find forsikring
hornfiskefestival_succes2013

Hornfiskefestivalen gentages på Samsø

Hornfiskefestivalen på Samsø i maj 2013 blev et tilløbsstykke udover det sædvanlige, og allerede nu er der lagt i støbeskeen til en gentagelse af succesen.


Du bør allerede nu reservere datoen 10. – 11. maj 2014 og glæde dig inderligt. For her vil Samsø endnu en gang lægge strande, havne og lokaler til Hornfiskefestivalen med alt, hvad det indebærer af socialt samvær, kulinarisk inspiration, aktiviteter, naturoplevelser og – ikke mindst – fiskeri.

I maj måned flokkes hornfiskene omkring Samsø i store stimer og byder på et folkeligt fiskeri for alle – uanset tidligere erfaring med hornfisk eller fiskeri generelt. Det er disse iltre, underholdende og velsmagende fisk, som danner rammen om Hornfiskefestivalen, hornfiskekonkurrencen og ikke mindst alle de mange events og aktiviteter undervejs.

Hornfiskefestivalen er for alle aldre, og den arrangeres af Færgen i samarbejde med Visit Samsø, Megalops, Samsø Sportsfiskerforening, Langør Beboerforening og Samsø Havne.

Stort set alle sponsorerne fra sidste år allerede givet tilsagn om, at de er med igen i år. Blandt andet vil Hovedsponsoren Pure Fishing igen levere flotte præmier til de dygtigste (eller heldigste) konkurrencedeltagere. Derudover har bl.a. Smoke It All røgsmuld samt Silkekrogen meldt sig på banen som sponsorer i 2014.

Samsø er en skøn naturperle med sin helt egen charme og atmosfære, og selve bådturen over er en overskuelig og afslappende affære, der tager et sted mellem én og to timer alt efter, hvilken havn der rejses fra (Hou eller Kalundborg). For mere information, besøg www.faergen.dk

www.hornfiskefestival.dk vil blive opdateret 1. marts 2014 med ny information og en komplet oversigt om arrangementer osv. for 2014. Tilmelding starter også der, men reserver weekenden 10, 11 maj allerede nu!

Henvendelser ang. Hornfiskefestivalen kan stiles til Gordon P. Henriksen på gordon@megalops.dk

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse