rudskalle_steen_vad_knudsen

Kapital-rudskalle til Steen Vad Knudsen

Steen Vad Knudsen sidder til daglig i salgsteamet hos Pure Fishning, der bl.a. forhandler Abu, Penn og Berkley. At Steen kan andet end at sælge fiskegrej, bevidner en af hans seneste ture, der gav en drømmefisk af en rudskalle.


– Jeg var taget en tur på det lokale vand på jagt efter rimter og rudskaller, som skulle overlistes på flydende brød. Dagen bød ikke på mange fisk, men til gengæld nogle fine af slagsen. I en stille vig spottede jeg denne kapitale fisk, som trods et lidt mislykket kast lod sig overliste. Faktisk svømmede den ca. 5 meter roligt frem helt oppe i overfladen, inden den sugede brødet ind og lod sig kroge, fortæller Steen og fortsætter.

– Først troede jeg, der var tale om en rimte, men da den kom tæt på båden, opdagede jeg en flot gylden side. Min kammerat landede den sikkert i pandenettet, og vel inde i båden kunne jeg måle og veje pragteksemplaret. 1.800 g rent og med en længde på hele 47 cm! Tænk engang, hvad den kunne veje, hvis den havde været proppet til bristepunktet!
Fisken er en ny PR og kommer nok til at stå meget længe, inden den bliver slået, slutter Steen.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse