find forsikring
find forsikring
anders_toft_havoerred-paa-7-kilo

Lindenborg Å: 7,3 kilo sølvtøj til fødselar

Vandstanden havde i længere tid været unormal høj. Men alligevel var der vedvarende meldinger om fangster. En hård vind havde også vanskeliggjort garnfiskeriet. Så der var gode chancer for en blank ørred i åen. De fleste fangstmeldinger var fra spinne- og medefiskeriet. Enkelte på flue. Temperaturen hen over eftermiddagen lå på omkring 18 grader, blæsende og letskyet. Perfekt fiskevejr.

Jeg lagde ud med at gennemfiske et godt stykke fiskevand med fladt vand. Det er mellemstykket mellem svingenes dybe høller. Her havde jeg en ørred, som ruskede fluen i det tidlige, sprøde aftenlys. Fluerne var mindre, letdressede havørredfluer, fisket højt i vandet. Skyerne slørede solen, som kun indimellem kikkede gennem skylaget. Vinden kom og gik i takt med, at et nyt skydække fejede hen over himmelen.

Klokken var vel omkring 21.30, da jeg besluttede at gå ned på et andet stykke fiskevand. Troen var i bund, men jeg nød stilheden ved åen og tænkte lidt over livet i al almindelighed. I fisketasken smed jeg kaffe og et par øl. Jeg gjorde holdt i et shelter og nød synet af et nærsynet rådyr, der ikke tog notits af min tilstedeværelse. Kikkede lidt på mit udvalg af fluer. Syntes, det var noget skrammel, det hele.

Læs hele Anders Toft Jensens artikel i Fiske Avisens august-udgave, hvor du også får opskriften på Anders Wonderfly variant.

Fiske Avisen kan købes hos din grejhandler, bladkiosk eller her på siden.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Nyheder




Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader




Måske du har lyst til at læse