svindler_eb_side24

Lystfisker svindlede for 300.000

Michael Luther fra Slagelse er endnu en gang i politiets søgelys efter han har franarret tre kvinder for mindst 300.000 kr., det skriver Ekstra Bladet.

Michael Luther er ikke ukendt i lystfiskerkredse, hvor han de senere år har stået bag en lang række svindelnumre, han er bl.a. løbet fra regninger for fiskeri, og har modtaget penge for salg af grej, for derefter at forsvinde i den blå luft, når det skulle leveres.

En af de tre kvinder i den aktuelle sag er Eva Pedersen, som driver et feriested for lystfiskere i Jylland. Hun lagde 150.000 ud for luksus-fiskestænger, som Michael Luther skulle videresælge. Hun så dog hverken noget til pengene eller stængerne, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Michael Luther blev senest i februar idømt et års fængsel for at have bedraget og stjålet for 320.000 kr. Havldelen af staffen blev gjort betinget, men det halve år bag tremmer, har tilsyneladende ikke haft den ønskede effekt.

Har du selv haft en uheldig oplevelse med Michael Luther, som også har opereret under andre navne, hører vi gerne om det på redaktionen.

Skriv på info@fiskeavisen.dk

 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse