chilliwack_stoer_niels_rasmussen

Mange meter stør fra Chilliwack, B.C.

På turen i 2010 fortalte vores guide og ejeren af Great River Fishing Adventures, Dean Werk, at der i ulige årstal i den 2. og 3. uge bare er så mange store stører, at man tror, det er løgn.

Jeg skulle i år nyde turen sammen med medlemmerne af Fiskeklubben BG Fisk, Kenn Corneliussen, Birger Loop og Carsten Nielsen. De 2 første skulle med for første gang, Carsten skulle af sted for anden gang, mens det var min fjerde tur til Fraser River.

Jeg var også af sted i 2012, hvor de 3 andre deltagere alle fik stører over 2 meter, mens jeg ikke fik nogen. Så Dean lovede mig, at han ville kompensere mig med en stør på over 3 meter, når jeg kom tilbage i september 2013.

Lad mig allerede nu løfte sløret – jeg fik den. Ikke mindre end 304 centimeter lang og 116 cm om livet! Dean beregnede vægten ud fra en formel til 565 pund eller godt 256 kilo!

Læs hele Niels Rasmussens artikel om den rekordstore stør i Fiske Avisens november-udgave, der kan købes hos din grejhandler, bladkiosk eller i abonnement her på siden.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse