danishflyfestival

Mød Fiske Avisen på Danish Fly Festival i weekenden

Danish Fly Festival afholdes i denne weekenden den 23. og 24. marts. Er man fluefisker så er The Danish Fly Festival i Kolding hvert andet år et must!

Når man kommer indenfor døren, åbner der sig en verden med ting og sager, som relateres til vores hobby. I hallerne fremviser såvel udenlandske samt hjemlige fiskebutikker og grossister det nyeste på grejfronten.

Derudover viser de mange fluefiskeprofiler fra ind-/udland deres kunnen, både på den indendørs kastebane og ved fluebindebordene eller i form af foredrag.

På udendørs kastebaner har man som besøgende selv muligheden for af afprøve mange forskellige fluestænger. Du kan også følge kampen om at blive den kommende junior eller senior danmarksmester i fluebinding på tætteste hold.

I Federation of Fly Fishers Denmark er vi stolte over vores arrangement – en begivenhed, der også internationalt får megen opmærksomhed og får dedikerede fluefiskere fra hele verden til at valfarte til Kolding hvert andet år.

Her på vores hjemmeside kan du løbende holde dig informeret om de mange aktiviteter som finder sted om The Danish Fly Festival.

Begge dage er åbningstiden 10:00 til 17:00. Vi ses.

 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse