moens_klint_vinder_innovationspris

Møns Klint Resort vinder Innovationspris for lystfiskerindsats

Baggrunden for beslutningen var deres fremsynethed i forhold til lystfiskeri og deres indsats i form af gratis app til lystfiskere og et overnatningskoncept, som ikke kun tilgodeser fiskerne, men også deres familier. Prisen består af 50.000 kr. og en statue i flint og bronze fra Galleri Arleth på Falster. Kåringen viser at dansk turisme er begyndt at værdsætte det enorme potentiale der findes i lystfisketurisme.

Ifølge Fødevareministeriet omsætter lystfiskeri for ca. 3 milliarder kroner årligt, og der er ikke mange steder i landet, der kan måle sig med Møns Klint, fortæller campingchef på Møns Klint Camping, Ole Eskling.

– Derfor var det oplagt, at produktudvikle med netop det nichemarked for øje. Indsatsen har allerede haft en positiv indvirkning på bundlinjen, og væksten fortsætter helt sikkert fremover. Der er masser at gøre endnu og pengene fra prisen skal selvfølgelig investeres i at gøre Møn og Klinten endnu mere attraktiv for lystfiskere. Ordet innovation forpligter og vores fremtidige tiltag kommer også til at være noget folk ikke nødvendigvis har set før.

Se mere på følgende link:

http://www.moensklintresort.dk/
https://itunes.apple.com/dk/app/id425435256?mt=8
http://www.moensklintresort.dk/?site=1&side=30&id=123
 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse