find forsikring
torskefestival_2013_havneudvalgs-formand-steffen-rasmussen-og-vinder-ole-heden

Nakskov Torskefestival 2013

Vejret var højt ligesom humøret hos langt de fleste af de 124 deltagere der i år deltog i Nakskov Torskefestival 2013, de blev alle sendt af sted præcist kl. 8.00 fra Nakskov Havn af Havneudvalgs Formand Steffen Rasmussen samt Formand for Nakskov Sportsfiskerforening Søren Andersen.


De 124 deltagere der var fordelt på de 10 skibe der i år sejlede for Nakskov Sportsfiskerforening, fik alle en solrig men luftig tur i Langelands bæltet, det luftige vejr og den gode strøm gjorde dog at fiskeriet ikke var helt optimalt, og alligevel var der flere skibe der havde rigtigt gode fangster med hjem og de kunne der med være med til at rydde det store præmiebord for de mange flotte præmier og pokaler, som Nakskov Sportsfiskerforening havde fået sponsoreret af bla. byens handelen.                                                                                                                                                    

Om eftermiddagen var vejret og humøret stadig højt blandt de mange deltagere og de ca. 600 til 800 tilskuere der var mødt op på havne for at tage imod de mange lystfiskere.

Efter skibenes ankomst til Nakskov Havn var der flere af deltagerne dersom sædvanlig tog sig en tiltrængt afkølende dukkert i havnen inden præmieuddelingen der igen i år blev foretaget af Havneudvalgs Formand Steffen Rasmussen og Formand Søren Andersen.

Vinder af Nakskov Torskefestival 2013 blev.
1.    Ole Heden, Maribo, med en torsk på 7,18 kg.
2.    Mads Hemmingsen, Dannemare, med en torsk på 5,12 kg.
3.    Rene Binau, Tune, men en torsk på 3,96 kg.
4.    Dame præmie. Mona Jensen, Erindlev, med en torsk på 0,65 kg.
5.    Junior præmie. Lasse Mortensen, Nysted, med en torsk på 1,50 kg.
6.    Sjældnest fisk. Nikolai Munk Hjort, Søllested, med en rødspætte på 0,40 kg.

Danmarks største og Danmarks ældste Torskekonkurrence, Nakskov Torskefestival 2012 siger Tak for i år, et meget stort TAK til alle der igen i år har været med til at muliggøre Nakskov Torskefestival for 61 gang.    Tak for i år og på gensyn igen til næste år d. 24. august 2014.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse