find forsikring
lakemap_iphone

Oplev de danske indsøer på Smartphone

Oplev dine yndlings søer på en helt ny og anderledes måde – direkte på din Smartphone!
Hvor dyb er søen? Hvor befinder jeg mig lige nu? Hvilke fiskearter kan jeg fange? Hvor stor er søen?

Med LakeMap APP’en får du hurtigt og nemt svar på disse og mange andre spørgsmål. Du kan via Geolocation bl.a. se din præcise position på land og til vands med dybdeangivelser, i både 2D og 3D med zoom funktion, digitalt kompas, aktuel hastighed og meget mere.

Desuden kan du finde nyttig og relevant information om søen, f.eks. sted, størrelse, max. dybde, fiskearter, tilløb og afløb – og flere features kommer løbende til. APP’en er lavet i fire forskellige sprogversioner – dansk, engelsk, tysk og hollandsk.

”LakeMap er et nyttigt redskab, som primært er udviklet til glæde og gavn for alle lyst- og sportsfiskere, men APP’en kan også med fordel anvendes af sejlere, fritidsdykkere og naturinteresserede m.fl. Vi starter med at lancere APP’en i Danmark med 101 indsøkort. Herefter vil APP´en løbende blive opdateret med 2-3 nye indsøkort hver uge. Meningen er, at LakeMap hele tiden skal videreudvikles og være en levende applikation – derfor er vi også i fuld gang med udarbejdelsen af indsøkort i Sverige – og flere lande vil komme til”, udtaler Silkeborg virksomheden SENSON.

LakeMap er baseret på data fra Geodatastyrelsen (tidligere Kort- og Matrikelstyrelsen). Samtlige indsøkort, heraf mange af ældre dato, er blevet omdannet fra fysisk papirform til en 2013 udgave, med alt hvad det nu indebærer, herunder flot 3D grafik m.v. ”Vi synes, at det er en meget spændende måde at anvende vores data på”, udtaler Godik Sloth Godiksen fra Geodatastyrelsen.

LakeMap er gratis at downloade. Prisen pr. indsøkort er kun 49 kr., og der er ingen begrænsning på, hvor mange indsøkort du kan købe. Derudover har du mulighed for at abonnere på LakeMap. For kun 99 kr. årligt, vil du få opdateringer til din APP med relevante nye tiltag samt helt nye opmålinger af både danske og udenlandske søer.

Hvis du ikke er ejer af en Iphone eller Android telefon, skal du selvfølgelig ikke snydes – du er derfor altid velkommen til at besøge www.lakemap.nu, hvor du kan tilmelde dig abonnement på LakeMap og på sigt også kan købe og printe dine indsøkort.
For yderligere information, kontakt SENSON på telefon 20 11 84 41 – eller på mail info@senson.dk.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse