Pike & Fly – Ny geddefilm til fluefiskerne

1_01_cover_pike__fly

Med Gordon P. Henriksen & Niels Vestergaard
www.wideopen.dk

Gordon P Henriksen og Niels Vestergaard har endnu engang slået pjalterne sammen og lavet en flot geddefilm – denne gang til fluefiskerne. Filmen er ført i samme succesfulde stil som Pike Secrets 1&2. Denne gang handler det 100% om geddefluefiskeri og Gordon viser de mest effektive teknikker til fiskeriet, mens Niels fanger det hele på kamera fra nye vinkler over og under vandet. Lars Chr. Bentsen er også med  i filmen og giver dig en instruktion i alt hvad du bør vide om stang, forfang og fluer.


Pike & Fly har været i støbeskeen i lang tid og de er begge meget spændte og stolte over at vise resultatet. Filmen er spækket med actionfyldte scener set fra helt nye vinkler.

Poppersektionen har hjertebankende scener, hvor vandet nærmest eksploderer få meter fra Gordons stangtop og glæden ved denne type fiskeri er ikke til holde tilbage, når han fortæller om hvorfor gedden er hans yndlingsfisk.
  

I popperscenen ser vi  bl.a. også Niels Vestergaards nyeste opfindelse, Dual Camera, der på samme tid viser, hvordan gedden hugger over, men også under vandet. Det giver et helt nyt indblik i hvordan gedden opfører sig i de kritiske sekunder under hugget. 

Klik på billedet herover og se traileren:

Udover disse unikke vinkler, byder hele filmen på intense hug, tunge fights og en masse flotte stemningsbilleder fra fisketurene.

Den 19. November kl. 18:00 er der premiere den hyggelige Restaurant Herthadalen i Ledreborg Skov, Lejre. Inden vi viser filmen, vil både Niels og Gordon fortælle lidt om hvordan filmet er blevet til og deres oplevelser undervejs. Det hele koster kun 150,- og ud over filmvisning, middag og en dejlig øl fra Herslev Bryghus, får du en endda et eksemplar af filmen med hjem på DVD.

Restaurant Herthadalen
Slangealléen 1 · 4320 Lejre

Aftenens menu: Grillet Kulmule m. Svampe, rodfrugter kastanje og variation af løg og vilde urter og kraftig ”sows”.  Velbekomme.

 Book direkte ved at klikke på billedet herunden:

 

 

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse

havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul