simms_logo

Simms-forhandlerne styrkes

Norske Fly Fish Europe, som bl.a. distribuerer Simms-beklædning til danske lystfiskere gennem The Fly Co og en række udvalgte forhandlere rundt om i landet, giver nu de enkelte forhandlere større mulighed for selv at placere ordrer hos grossisten, når det passer dem. Med en ny web-side får de 24/7 adgang til grossistens lager og kan i realiteten placere ordrer der, mens kunden stadig er i butikken.


Dette skulle give kortere leveringstider på produkter, som den enkelte forhandler ikke har hjemme. Og samtidig åbnes der op for forskellige andre service-tiltag, der medvirker til at gøre valgmuligheden blandt produkterne større og samtidig forenkler reklamationsproceduren. Informationsprocessen gøres mere enkel og selve informationen gøres mere relevant og aktuel.

For den enkelte lystfisker kan det kun betyde, at den enkelte forhandlers mulighed for at skaffe nødvendig information om produkterne forbedres, og at ventetiden på de Simms-produkter, som forhandleren ikke har hjemme, vil være meget kortere end tidligere. Og skulle uheldet være ude, så er hjælpen også nærmere.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse