msfyrholm

Skagerrak Cup genopstår

M/S Fyrholm afholder igen Skagerrak Cup efter flere års pause. Konkurrencen vil finde sted 16.-17. oktober i højsæsonen for de store mørksej, samtidig er der normalt godt med torsk og stadig mange makreller.

Turene vil forgå med alle rederiets tre skibe nemlig M/S Fio med 25 personer, M/S Fyrholm med 30 personer, og M/S Mille med 20 personer. Dvs. max. antal 75 personer. Tilmelding foregår efter først til mølle principet, så når de første 75 har meldt sig er der lukket for tilmeldinger.

Der er orinteringsmøde om konkurrenceregler og lodtrækning om bådplads lørdag morgen kl. 01.30 i resturanten på hotel Fyrklit.
Der fiskes efter Danmarks Sportsfisker forbunds regler bortset fra at mindstemålet på torsk er 30 cm og for fisk der ikke har fastsat mindstemål må alle størrelser indvejes, der gives ikke point men præmier vil blive fordelt på følgende måder. Der vil være præmie til den største fisk inden for hver art der er fanget, samt for den største mængde fisk i kg slagtet vægt og for fleste arter. Desuden vil der være nogle overraskelses præmier, samlet er der præmier til 25 af deltagerne.
Bådlederen er på hvert skib skipperen bistået af besætningsmedlemmet på det pågældende skib.

Der er indkvatering fredag aften på Hotel Fyrklit i Hirtshals, der er så morgenmad på hotellet før i møder ombord, der medtages madpakke fra hotellet til frokosten ombord. Der er så afg. lørdag morgen  kl. 02.00 og så fiskeri til kl. 18.00 derefter er der indvejning og fællesspisning på hotellet kl. 20.00

Om søndagen er der så igen morgenmad på hotellet og madpakke som skal medtages til frokosten ombord. Der er så afg. 04.00 med fiskeri til kl. 15.00 hvorefter der er endelig indvejning og præmie overækkelse.

Hvis vejret forhindrer os i at sejle begge dage bliver programmet ændret under hensynstagen til vejrsituationen og evt. bliver konkurrrencen afviklet over en dag.

Pris for den samlde konkurrence inkl. bespisning og overnatning er kun 2.500,- kr pr. deltager. (Der er 2 gange morgenmad, 2 madpakker, 2 retters menu lørdag aften samt en øl eller vand ombord til frokosten og 2 overnatninger på et af Danmarks smukkeste beliggende hoteller indregnet i den samlede pris.)
Tilmelding på habeleto@kristensen.mail.dk eller telefon 40 70 51 15.
 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Nyheder




Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader




Måske du har lyst til at læse