snyd_i_seatrout_open

Snyd i Seatrout Open 2015?

I henhold til den tidligere bragte nyhed her på siden:Go-fishing har undersøgt deres fangster fra den nyligt afholdte Seatrout Open under mistanke om snyd.

Følgende pressemeddelse er hentet fra Go-fishings hjemmeside:

Vores kollegaer hos Grejbiksen i Trige har desværre konstateret og politianmeldt forsøg på snyd ved deres Fjord til Fjord kyst konkurrence som netop er løbet af stablen. Politiet vil derfor også kontakte os, og vi vil selvfølgelig hjælpe med alle de oplysninger vi kan.
Vi er samtidig i tæt dialog med Grejbiksen og udveksler alle informationer vi har omkring dette.
 
I den forbindelse har vi gennemgået vores indvejningslister, navnesammenfald og billeder af  fisk som vi har indvejet til vores netop afholdte Seatrout Open. Den nøje granskning har ført til, at vi har mistanke om, at der også hos os er indvejet havørred som ikke overholder gældende regler om, at fisken skal være helt frisk ved indvejningen samt fanget på lystfiskermaner.
 
Snyd går altid udover uskyldige mennesker, og denne kedelige sag er ingen undtagelse. Det har betydet at en er røget helt ud af top ti placeringen på grund af det mulige snyd. Andre har måske opnået en lavere placering.
 
Det er vi hos Go-Fishing meget kede af. Vi har derfor taget kontakt til den/de berørte og givet et gavekort til at shoppe vare i vores butik svarende til værdien (eller restværdien) af  den præmie som de reelt ville have vundet.
 
Som øverste ansvarlig for afholdelse af Seatrout Open så beklager jeg dybt overfor alle deltagere at der tilsyneladende er blevet indvejet mindst en havørred der burde have været afvist.
 
Vores regler er klare – hvis vi blot har mistanke om, at en fisk ikke overholder reglerne så kan vi afvise den.
 
Det har vi heldigvis kun gjort få gange, men med dette års kedelige eksempel fra Fjord til Fjord konkurrencen så vil vi i fremtiden stramme vores kontrol markant. Det betyder også, at vi potentielt kan komme til at afvise fisk, som faktisk er fanget helt efter reglerne.
 
Derfor vil jeg gerne opfordre alle til at hjælpe os med at undgå dette.
 
Det drejer sig primært om at passe på og have respekt for den fisk man har fanget. Pak den ordentligt ind – IKKE I PLASTPOSE, men fx i en vådt håndklæde eller våd avis. Opbevar den køligt og kør til indvejningen hurtigst muligt. Hvis en indvejet fisk ikke virker frisk eller bære præg af at den har været frosset (slørede øjne, løst kød, ram lugt, blege gæller ikke faste indvolde eller lig.) så vil den blive afvist. Det samme vil gøre sig gældende hvis vi mistænker fisken for at være fanget på andet end krog.
 
Det er vigtig at understreje at vi har mistanke. Klippefaste beviser findes ikke. Derfor ændre vi ikke i den officielle top ti liste da vi ikke ønsker at hænge nogen ud ved navn, men vi kompensere de fangere der i værste fald er blevet snydt.
 
Vi har i samarbejde med Grejbiksen udarbejdet en navneliste på som vi i fremtiden vil holde et skarpt øje med.
 
Lad os stå sammen omkring disse fantastiske havørredkonkurrencer og forhindre snyd i dem begge.
 
Med håb om en god og fangstrig Seatrout Open efterår 2015
 
Claus Eriksen
 
adm. direktør Go-Fishing A/S
Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse