peter-machholdt-brasen-58kg

Sorø og Ishøj dyster

De to sjællandske lystfiskerforeninger fra Sorø og Ishøj har de sidste to år haft en venskabelig dyst kørende. Det har været en konkurrence, som har samlet medlemmerne, og der er fra begge klubbers side blevet fanget en imponerende række af rigtig store fisk.


Til dysten blev udvalgt 15 arter fisk, som man kunne tilmelde konkurrencen, syv ferskvandsfisk, syv saltvandsfisk og så havørred fra både fersk- og saltvand. Arterne var aborre, gedde, sandart, gråskalle, suder, brasen, karpe, torsk, lange, hornfisk, skrubbe, ising, rødspætte og makrel. Den tabende klub skal så lave et arrangement for vinderklubben i eget hjemmevand og afslutte med spisning i klublokalerne.

Kampen har meget af året været utrolig tæt, men til sidst har Ishøj med en flot slutspurt trukket fra og sikret sig sejren igen i 2012. Bestyrelserne i klubberne er godt tilfredse med indsatsen, og det har samlet klubbernes medlemmer endnu mere, og der været snakket og fisket meget for at kunne slå ”modstanderne”. Det er netop disse faktorer, som gør en sådan venskabskonkurrence til et stort aktiv for klubberne.

Her er nogle af de flotteste fisk:
Brasen på 5,80 kg, fanget af Peter Machholdt fra Sorø.
Gedde på 15,00 kg, fanget af Michael Holm fra Ishøj.
Ising på 0,630 kg, fanget af Michael Lorenzen fra Ishøj.
Spejlkarpe på 18,90 kg, fanget af Peter Lichtenberg fra Ishøj.
Rødspætte på 1,65 kg, fanget af René Christensen fra Sorø.
Sandart på 7,08 kg, fanget af Toke Wistoft fra Ishøj.
Lange på 10,40 kg, fanget af Jørgen Christensen fra Sorø.

Til sommer tager Sorø imod Ishøj til lidt fiskeri og mad, og mon ikke der bliver dystet lidt igen og fortalt et par fiskehistorier over maden. Du kan læse mere om klubberne på deres hjemmesider eller måske inspirere din egen klub til et lignende arrangement med naboklubben.

www.s-lf.dk

www.ishojsportsfiskerklub.dk

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse