find forsikring
find forsikring
ivan_blue_rock_bo_svaloe_april_2014

Støren Ivan fanget i Blue Rock

Bo Svalø fik den 5. april støren Ivan på land. Ivan er Blue Rocks næststørste fisk, og selv om det er en hun-fisk, så klar navnet Ivan hende!


– Efter en hård fight på over 20 min. med mange lange udløb, blev den unge mand så overophedet, at han selv måtte en tur i det kun 5 grader varme vand. Årets første "vand-trofæ-billede", fortæller Søren Wiggens, der driver Blue Rock og nu kan tilføje Bo i den eksklusive Blue Rock club 20+!

– Vi er super glade for, så tidligt på året at konstatere, at søens to største kæmper udvikles fint og er i topform, ligesom der netop nu fanges rigtigt mange fine fisk. Mild vinter og tidligt forår er åbentbart stør-vejr, fortsætter Søren.

– Ivan er i perfekt kondition og glædeligt er det, at se at hans skade fra sidste år (hvor han midste ca. 5cm af sin halespids), ser ud til at være vokset fint ud igen. Den sorte spids forenden af hale på ca. 2 cm er vokset frem siden vi sidst så ham på land i sommeren 2013. Der mangler dog fortsat en bid af halespidsen, hvilket gør fisken let genkendelig.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse