find forsikring
henrik_carl_stoer_poppelsoen

Størfiskeri i Poppelsøens Ørredvand

Nogle finder sådanne fisk upassende i put and take-vandene, men personligt mener jeg, de tilføjer fiskeriet endnu en dimension. Jeg fisker ikke efter mad, men efter oplevelser, og dem leverer disse unikke fisk mig i rigelige mængder. Her får man muligheden for at komme tæt på nogle fisk, man ikke ser normalt, og at betragte dem på helt tæt hold. Ørredfiskerne har nu mulighed for at fortsætte fiskeriet, såfremt kortet allerede er fyldt op med ørreder, mens der endnu er tid tilbage. Alt hvad der kræves, er en medbragt sildefilet, nogle enkeltkroge og nogle lodder.

Fiske Avisen havde derfor aftalt en fisketur efter størerne med Henrik Carl, som efterhånden har landet mere end 110 stører fra Poppelsøen. Henrik havde lovet at indvie mig i fiskeriet og komme med lidt tips og tricks. På selve dagen blev jeg desværre forsinket, men Henrik var på pletten fra morgenstunden, og da jeg ankom en time senere, havde han landet fire flotte stører, deriblandt søens pt. største stør. En sibirisk stør på omkring 6½ kilo, fordelt på cirka 120 cm. Der var dog heldigvis meget mere i vente for os begge to denne dag.

Læs hele artiklen og få gode tips til dit størfiskeri i det nye nummer af Fiske Avisen, som kan købes hos landets grejhandlere, bladkiosker eller som abonnement her på siden.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse