tmb-2015

Trolling Master Bornholm 2015

Endelig blev det bekræftet at TMB 2015 er en realitet.

Jan Jørgensen fra TV2 Bornholm skriver:

Vi har besluttet at gennemføre Trolling Master Bornholm 2015.Den kommer til at finde sted fra onsdag den 22. april til lørdag den 25. april med start som sædvanligt kl. 12.00 den første dag.

Deltagertallet bliver hævet til 400 både. Årsagen er, at vi nu for første kan disponere over hele havnen. Det er aftalt, at der bliver lukket ned for fiskekuttere, så hele det nordlige bassin nu er til trollingbåde. Det er ikke sket før. I år måtte vi reservere både halvdelen af den nordlige kaj og også hele den kaj, hvor isværket ligger på (hvor slæbebåden lå i år).

Der var også så stor efterspørgsel på deltagerpladser, at vi tror på, at der kan blive 400 deltagende både. Der er imidlertid ikke nok at udvide i Tejn. Vi skulle også have rederiet med på planen. Det er sket nu. De sejler både den sædvanlige ekstra færge lørdag aften kl. 22.00 til Ystad og de sejler en ekstra færge søndag formiddag. Kun på den måde kan vi få alle deltagere hjem, når konkurrencen er slut lørdag aften.

Prisen for deltagelse har været uændret siden 2007. Det går ikke længere. Vi måtte jo sætte præmierne meget i vejret, da SKATs nye regler slog igennem. Det gjorde vi for at kompensere for skattebetalingen og uden at sætte deltagergebyret i vejret. 

Sammen med opsamlede stigninger på en række af de omkostninger, vi har til konkurrencen, betyder det, at prisen nu stiger. Hvor meget den stiger, har vi ikke besluttet endnu. Konkurrenceregler og priser bliver offentliggjort i november.

Tilmeldingen sker som sædvanligt på vores website, og den åbner mandag den 8. december kl. 8.00 om morgenen.

Vi håber at se jer i 2015.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse