find forsikring
104_kg_-_195_cm-2

Tromsø helleflyndere samt ny verdensrekord fra Island

I løbet af 11 dages fiskeri fangede Jakob og hans venner 35 flyndere med en vanvittig gennemsnitsvægt. Kun 3 af flynderne vejede under 23 kilo og hele 8 af dem vejede over 50 kilo. Heraf var de største på 70, 75, 75, 95 og 104 kilo! Ud af den totale fangst kunne Jacob noteres for 23 af fiskene. Den største, der målte 195 cm blev dog fanget af vennen Reinhold Meyer

Til at håndtere og veje de store fladfisk anvendte Jakob en stor vejeslynge til maller og en 200 kilos vægt, så fiskene kunne genudsættes uskadte.
Enhver der havde nævnt en fangst som denne for blot et par år siden var med sikkerhed blevet betragtet som skør, men i disse år når fangsterne og den samlede viden om de store fladfisk nye højder for hver sæson. Lige nu er der meget fokus på helleflynderfiskeriet i Norge, og et utal af store fisk er blevet fanget på Giant Jighead. Den seneste og mest opsigtsvækkende fangst er dog fra Island:

Den 5. august blev en ny verdensrekord for helleflynder fanget af tyske Günther Hensel, der var rejst til Island med fiskerejsebureauet “Kingfisher Reisen”. Günther benyttede en Giant Jighead til at fange den imponerende rekordfisk.

Ind til videre kan fotos og informationer om fangsten ses og læses på tysk på Kingfisher Reisens hjemmeside: www.kingfisher-angelreisen.de
 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader
Måske du har lyst til at læse