ørredkonkurrence

Vejle fisker 2020. Ørreddags konkurrence nr. 54.

Først i april, vil hundredvis af mænd og enkelte kvinder, finde deres fiskegrej frem, iklæde sig praktisk tøj, tjekke at vaders stadig er tætte og begive sig til den skønne Vejle fjords kyster, for at deltage i Danmarks smukkeste fiske konkurrence.

I over 50 år har folk kappedes om, at lande den største havørred og vinde flotte præmier.

I året 1967, blev den første officielle ørreddags konkurrence afholdt i Vejle fjord, siden da har det været en årlig tilbagevendende begivenhed, som arrangeres af den lokale fiske klub Saltvandsfiskeren Vejle.

Konkurrencen strækker sig fra fredag den 3. april, kl. 15:00, til søndag den 5. april kl. 14:00, og i år foregår indvejning, præmie overrækkelser og generel hygge i vores nye, frisk istandsatte klub lokaler på Ibæk Strandvej 1 S i kælderen. Her vil der også om lørdagen, blive serveret helstegt pattegris til sultne fiskere og andet godt folk.

Yderligere arrangeres der løbende over weekenden lotteri, med mange skønne og flotte præmier, som er sponseret af lokale forretningsdrivende og fiskerirelaterede virksomheder fra hele landet.

Saltvandsfiskeren Vejle ville ikke have kunne klare dette arrangement, uden en uvurderlig støtte fra sponsorer over hele landet.

I år har denne støtte og opbakning gjort, at vi kan præsenter præmier, for en samlet sum af 150.000 kr.

Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret Vejle Fjords ørredfond, som uddeler midler til projekter, der kan være med til at støtte fiskebestanden i Vejle fjord.
Sådanne projekter kunne for et eksempel være genopretning af vandløb, så der sikres gode gydepladser for fjordens havørreder.

Saltvandsfiskeren Vejle er en klub, som værner om vores smukke fjord og vi håber på at rigtig mange vil støtte op om Denmarks smukkeste fiske konkurrence.

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse