find forsikring
vidaa_tage_jepsen_laks_5_5_kg

Veloverstået fiskekonkurrence i Vidå

I weekenden 23. til 25. september afholdt Sportsfiskerforeningen Vidaa fiskekonkurrence i de lokale vande.

Formanden, Jens Chr. Lund, fortæller, at konkurrencen forløb fint, og at der blev fanget rigtig pænt med fisk. Ud over de laks, som kunne hjemtages og dermed vejes og måles, blev der fanget og udsat flere endnu større laks.

Bl.a. fangede Nead Dedusic en laks på 94 cm og en anslået vægt på ca. 9 kilo, og Jens Chr. Lund fik selv en laks (han) på 90 cm og ca. 7 kilo i Grønå. Begge laks blev dog genudsat, da begge fiskere allerede har registreret en hjemtaget laks og derfor ikke må tage flere med hjem.

Resultatet af konkurrencen blev i øvrigt:
Tage Jepsen, laks 5,5 kg og 82 cm.
Sean Kelsey, laks 3,7 kg.
Hans J. Koch, havørred 1,9 kg.
Gert Lassen, havørred 1,9 kg.
Nead Dedusic, havørred 1 kg.
Sean Kelsey, gedde 4 kg og 81 cm.
Adrian Jensen, aborre 0,5 kg.

Jens Chr. Lund fortæller endvidere, at der fanges laks og havørred hver eneste dag i Vidaa. Den store nedbørsmængde er naturligvis en medvirkende faktor til det fine fiskeri, men han lægger heller ikke skjul på, at de seneste års udsætninger af 1-års fisk har bidraget væsentligt til fangsterne.

Allerede nu er der fanget mere end tre gange så mange laks som på samme tidspunkt sidste år, og laksene er også væsentligt større end tidligere. Sportsfiskerforeningen Vidaa er derfor glade for den udvikling, som man oplever. Jens Chr. Lund er ikke i tvivl om, at det er god reklame for foreningen og det frivillige arbejde, der gøres af medlemmerne.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse