carsten_faber_sej_pr

Verdensklasse sejfiskeri på Værøy

Efter to dage på Værøy, må vi konkludere at dette fiskeri er i verdensklasse, så kort kan det opsummeres af Carsten Faber, der lige nu er på Værøy, hvor han bl.a. har følgeskab af Fiske Avisens Nicolai Ulrik Hansen.


Dag et startede vi ud med voldsom strøm, der besværliggjorde fiskeriet noget. I går var forholdene tæt ved perfekte, og vi oplevede et imponerende sejfiskeri.

Vi fik i vores båd 26 målere, hvoraf de 25 var sej. I sidste uge satte Kenn Holm, en af mine børstebrødre, ny camprekord, og samtidig ny NSA rekord med en voldsom sej på 20,25 kg. En imponerende fisk, vi gættede på ville stå som rekord meget længe.

 Vi tog fejl. I går var jeg så heldig at lande et monster af en sej, på 22,25 kg, og voldsomme 123 cm. En næsten uvirkelig stor sej. Senere var heldet efter mig igen, med en sej på samme længde, men noget slankere. Den kunne få bismervægten til at falde i hak på 19,5 kg.

Alle de 11 deltager jeg har med på holdet fra Hvidovre Sport, har sat personlige rekorder i sej, så alle har indtil videre fået deres forventninger indfriet. 4 dages fiskeri venter endnu, så?

Dette er et fiskeri, der bliver meget svært at overgå, slutter Faber.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse