700-nokia-lumia-800-white

Vind en Nokia Lumia 800

Upload en fiskevideo og vind en Nokia Lumia 800.

I forrige nummer af Fiske Avisen lancerede vi  vores nye videokonkurrence, hvor du kan vinde GoPro-udstyr fra ActionVideo.dk. Vi har allerede modtaget en del videoer, men vi vil gerne have endnu flere.

Som en ekstra gulerod kaster vi i denne måned endnu en fed præmie i puljen. Blandt alle de brugere, der uploader en video på fiskeavisen.dk i løbet af maj måned, trækker vi lod om en Nokia Lumia 800 til en værdi af kr. 3.500,-. Nokia har et 8 mpx kamera og optager video i HD. Samtidig er det super let at dele dine fiskefotos og videoer.

Log ind på fiskeavisen.dk og upload din fiskevideo inden den 31. maj 2012, så deltager du i lodtrækningen om denne lækre topmodel fra Nokia. Det er gratis at oprette en bruger på fiskeavisen.dk.

Husk at klikke ind på fiskeavisen.dk og se dine medfiskeres videoer.

Om Nokia Lumia 800
Nokia Lumia 800 har et helstøbte design med en knivskarpe 3,7” skærm med ClearBlack AMOLED. Alt er klart, enkelt og overbevisende. Dine yndlings-apps ligger klar på startskærmen. Alt opdateres live. Et enkelt blik og du er med i det hele.

8 mpx kamera
Tag flotte fotos hurtigere og skyd video i HD. Bare fyr løs og få det hele med, når situationen opstår. Kameraet er på 8 MP og har 28 mm vidvinkel, så du får hele motivet med. Del dine fotos når og hvor, du har lyst – med hele verden på få sekunder.
 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse