find forsikring
find forsikring
karpeferie

Sierra Brava – karpeferie!

Den 29. oktober 2010 går turen over til min kammerat Claus H. Hansen. Det er dagen før vi skal syd på til Spaniens sol, varme og forhåbentlig karper.

Nærmere bestemt går turen til Sierra Brava. En forholdsvis stor kunstig sø, som er lavet for at drive vandkraftværk. Floden, som er blevet opdæmmet, indeholdt karper, som i de nye omgivelser har fundet sig rigtig godt til rette, og som derfor vokser med eksplosiv fart. Bestanden er blevet suppleret med flere udsætninger. Senest for et par år siden med 15.000 stockies (små karper).

Stedet rummer en rigtig god mulighed for en dag at producere en ny verdensrekord. Og ikke sådan en boilie-fodret kæmpe, der er på land 3 gange om året. Men en rigtig vild karpe. Søens største kendte fisk vejede 72 lbs., da den blev landet sidst for 8 år siden!

Nåh, men turen var arrangeret af Brian Westergaard, som jo er mesteren bag siderne klubccmore.dk og ccmoore.dk. Foruden Brian, Claus og jeg var vi Niels, Søren, Trevor og Simon – alle fra Danmark.

Vi tog fra Kastrup kl. 15.30 og landede i Madrid godt tre timer senere. Dejlig nemt. I lufthavnen blev vi mødt af Matt, som driver guidefirmaet, der skulle tage sig af os. Han fortæller, at hans 4×4 er brudt sammen, så vi må køre i to almindelige personbiler. Fint nok, men vi er 7 fiskere og de kommer 3 mand og henter os. Og med enkelte undtagelser, så hører vi ikke til de mindste personer i befolkningen. Så efter 4 timers kørsel i noget, der minder om vacuum-pakket tilstand, er det rart at stige ud af bilen og få lidt blod i benene igen. Da det er mørkt på dette tidspunkt, overnatter vi i huset hos ejeren, der også ejer en stor del af grunden omkring Sierra Brava.
Vi er alle tidlige oppe næste dag, og sikke et syn. Huset ligger på den højeste bakke i området med udsigten lige ud til søen – Vildt!! Fiskefeberen stiger til farlige højder.

Læs meget mere i januar-udgaven af Fiske Avisen. Køb avisen hos din grejhandler, kiosk eller her på siden.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse