dm_fladfisk_2012

6.000 fladfisk fanget til DM i Fladfisk

Dagen startede med ca 8 sekundmeter, men ellers solrigt. Pga bedre vejr var forhåbningerne om en god dag på vandet.


Allerede kl 7.30 gik starten og de 160 både fløj derudaf, ikke alle startede på én gang, derfor synes det som en uendelig række af både, som sejlede ud. Inde fra landI kunne man skue ud over langelandbæltet og i modsætning til i går, kunne man rent faktisk se de mange både, som hvide pletter på vandet.
 
Nogle både havde motorproblemer, og én enkelt båd måtte trækkes ind af Søstjernen, redningsbåden.
 
Fra ca kl. 13-15 blev hundredevis af fladfisk indvejet. Ved indvejning skulle fiskene være renset for indvolde, hver fisker kunne indveje én fisk af hver art pr. dag. Hvis der stod tvivl mellem hvilken art blev der "skrubbet" på ryggen af fiskene, og så var der ingen tvivl, når fisken føles rug- ja så er det en skrubbe!
 
Kl. ca. 14.00 flovede vinden af og solens stråler lagde en dejlig varme over havnen. Moleøl blev drukket og grillpølser spist.

Tilskuere fra hele Lolland var strømmet til for at se fiskerne kommer i land, trække bådene på land og overvære præmieoverrækkelsen. Trods trætheden var fiskerne godt tilfredse, og var alle glade for at de havde fået en god dag på vandet.
 
Over 6000 fisk er blevet fanget i alt denne weekend i farvandet udenfor Onsevig, dette ved vi, da vi ved vejning bad fiskerne give os et estimeret tal på antal fanget fisk.
 
Det er dog pighvaren på 2525g fanget lørdag af Kurth Jensen fra Team Elektra, som fangede den tungeste fisk og dermed vandt den individuelle konkurrence. Team Garmin vandt teamkonkurrenven.
 
Og så juniorerne var med i opløbet, "Lille Ida" fangede en stor fisk… opdateres!!

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse