find forsikring
find forsikring
eleverne-indfanger-dyr_-oeresundsakvariet_koebenhavns_universitet

Elever i Helsingør Kommune skal have naturoplevelser

Projektet skal give eleverne oplevelser i naturen, med et fagligt indhold.
Øresundsakvariet vil med projektet skabe mere fokus på havene og især vore kystnære områder. Selv om eleverne kun bor et stenkast fra vandet, har de ofte ingen anelse om, hvad der gemmer sig under overfladen.

Projektet giver eleverne mulighed for at dykke ned under overfladen til en fascinerende og mangfoldig verden. Eleverne får nogle ”wauw” oplevelser og kendskab til dyrearter, de ikke anede fandtes.

-Vi er nødt til at give eleverne oplevelser i naturen, for at vække deres interesse for den. Kun sådan kan vi skabe borgere, der i fremtiden vil værne om vores natur, udtaler Jonatan Ørsdahl, som står bag projektet.

Eleverne får i forbindelse med projektet undervisning på Øresundsakvariet. Undervisningen er tilrettelagt, så den lever op til folkeskolens mål. Lige nu er det elever fra 6. klasse som undersøger livet på det lave vand i Kronborgbugten. Her trækker eleverne vod og fangsten tages med tilbage på Øresundsakvariet, hvor den undersøges og der snakkes om de forskellige dyr, deres levesteder og tilpasninger hertil.

Jonatan Ørsdahl er til dagligt dyrepasserelev på Øresundsakvariet, hvor 167 elever fra Hellebækskolen lige nu deltager i projektet. Projektet er en del af en større nyudvikling af skoletjenesten på Øresundsakvariet, der kommer til at finde sted over de næste år.

De erfaringer, Øresundsakvariet gør sig i løbet af projektet, vil blive brugt til at forbedre undervisningen på akvariet. Projektet kommer til at omfatte undervisningsforløb til henholdsvis 2. 4. 6. og 8. klasse.

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
træpillegrill
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri

Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul