flaadartikel_del1

Flådfiskeri – part I

Flådfiskeri er et vidt begreb. Det kan være let flådfiskeri med tynde liner og små agn efter de mindre fredfisk, flådfiskeri med levende agn efter søernes rovfisk eller bombardafiskeri efter ørreder på kysten. Kort sagt så er flådfiskeri en samlet betegnelse for en masse forskelligt fiskeri.

Uanset hvad kan flådfiskeri være skræmmende effektivt, og vi vil i to artikler prøve at gå i dybden med nogle af de essentielle ting indenfor flådfiskeriet. Det vil kræve mange Fiske Aviser at dække alt flådfiskeri, så vi har valgt at koncentrere os om det flådfiskeri, vi bruger mest og har bedst kendskab til – let flådfiskeri efter karpefiskene.

Forskellige metoder
Selvom vi nu har fokuseret på en specifik gren af flådfiskeriet – flådfiskeri efter karpefiskene – er der stadig en bred vifte af forskellige metoder, man kan benytte. Endnu en gang er det ikke muligt at få dækket alt, så i denne artikel vil vi komme ind på følgende metoder:

Læs hele artiklen i det aktuelle nummer af Fiske Avisen, som kan købes hos din grejhandler, bladkiosk eller bestil et abonnement her på siden.

 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse