find forsikring
fcspinner_farvekoder

Grejnyt: Nyheder fra FC Spinner

FC-familien er nu endelig sat i system med deres gennemtænkte, farvekodede propper. Nu kan du blot ved et hurtigt tjek konstatere hvilken vægt/model, du skal gribe efter. FC Spinner har desuden introduceret fire nye farvevarianter i FC Classic 19 g og 25 g-modellerne.



Der er tale om tre spinnere – alle sorte med indvendige kontrastfarver i henholdsvis flouro-gul, flouro-orange samt grøn og blå. Alle fire spinnere leveres udelukkende med sølvblad.

Der har været en stigende interesse for de sorte varianter de seneste år, og dette ikke uden grund. Der er til det tidlige, dybe fiskeri i ofte sløret/koldt vand to måder at angribe problematikken på. Hvor de meget farvestrålende spinnere er populære, er der dog nogle, som træder en anden og lige så farbar vej til det forløsende hug.

Hvor selv stærke, gule farver, som ses længst ned i vandsøjlen, ikke udløser hugget, kan den sorte variant være et godt alternativ, da den giver en meget stærkere kontrast, hvilken yderligere forstærkes af sølvbladet i selv meget dybt/sløret vand. Disse spinnere kan bringe ny inspiration i jagten på den forjættede storlaks.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse