skoldede_pellets

Method-feeder med skoldede pellets

Fiskeri med method-feedere var for ti år siden ekstremt populært, men er gået en smule i glemmebogen de sidste år. Hos os er det dog stadig en populær og effektiv metode til at overliste rigtig store specimenfisk.

Opskriften på et godt method-mix kan variere meget, men her vil vi dele en opskrift, som har givet os gode karusser, brasener og karper.

Du skal bruge følgende ting: En spand med en god blanding af pellets, dåsetun, grundfoder (her Halibut Pellet Powder), flydende attraktor (her Corn Steep Liqour), kogende vand og dåsemajs (eller hvad du ellers vil fiske med).

Tilsæt herefter kogende vand, så det lige akkurat dækker pelletblandingen. Efter noget tid vil vandet have nedbrudt dem til en blød, dejagtig konsistens, som dog stadig har den oprindelige form. Vandet skal mindst trække en time, men kan også sagtens hældes over blandingen dagen før fiskeriet.

Få hele opskriften og billedvejledning i Fiske Avisens august udgave, som kan købes hos din grejhandler, bladkiosk eller her på siden.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse