find forsikring
jess_5

Sømmet slog til – Blankfisk på 5,25 kilo!

Langs kysterne ved Køge, Stevns, Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster er havørredfiskeriet eksploderet i disse dage, hvor fiskene jagter tobis på livet løs.

En af de bedste agn til denne type fiskeri er gennemløbsversionen af Sømmet. Sømmet har i utallige år været et favoritblink blandt hjemmestøbere og ”hard core” kystfiskere, men alligevel er der tale om en nyhed på grejfronten. Kinetic har lavet en royaltyaftale med Sømmets ophavsmand, Henry Hansen, og er derfor de første og eneste, der masseproducerer et originalt gennemløbsøm.

Sidst i april kom Sømmet endelig på lager, og der gik ikke længe før det beviste sit værd. D. 25. april tilbragte Kinetic grafikeren Jess Glargaard sin fridag ved kysten, hvor han kæmpede og kastede mod bølgerne. Det var bestemt besværet værd, for en stor blankfisk smækkede kæberne om blinket længst ude i et langt kast mod vinden. Efter adskillige spring, rusk og udløb måtte fisken give fortabt og Jess kunne juble over at have landet drømmeørred på 5,25 kilo. Fisken var proppet med tobis og var sikkert midt i et ædegilde, da den tog fejl af Sømmet, som netop har opnået så stor popularitet fordi blinket kombinerer ekstreme kasteegenskaber med en gang, der imiterer flygtende tobis.

Magic Minnow Sømmet findes i 8 forskellige farver og 3 størrelser: 16, 22 and 28 g.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse