thyfisker_grancanaria

Thyfisker.dk: Nytårsferien gik i FISK!

Casper Mølgaard fra Thyfisker.dk har været en tur på Gran Canaria og beretter her om turen.

Dagene omkring årsskiftet fejres for mit vedkommende normalt hjemme under kølige himmelstrøg, med masser af krudt, god mad og en lille en over tørsten!

Skiftet mellem 2012/13 skulle dog blive lidt anderledes, i og med – fruen og undertegnet havde valgt en lille ferie i et betydeligt varmere klima. Således gik turen d. 28. dec. Mod lufthavnen i Billund og af sted til Gran Canaria.
Jeg havde på forhånd undersøgt sagen omkring fiskeri dernede, og var blevet bekendt med at det ikke just var højsæson, med at der da var muligheder for lidt flex på klingen, i form af forskellige rev fisk, samt måske en af de store rokker.

Således bookede jeg tre dages fiskeri hos danske Brian Larsen (www.big-game-fishing.dk) han er første/bedstemand på skibet Dorado, som sejler fast fra havnebyen Puerto Rico.

Hjemmefra havde jeg i rendyrket ”fiskenørd” stil pakket rejsegrej i form af et kraftigt fastspole og et multisæt.

Fiskeriet dernede foregik som bundmede, hvor der kunne fiskes efter forskellige mindre arter, eller satses større med kraftigt grej efter de store Stingray’s.

Jeg valgte en helgardering og fiskede med to stænger, mindre kroge agnet med sildestykker efter revfisk, og et noget tungere tackel agnet med en hel sild efter rokkerne.

Det lykkedes at lande en hel del forskellige rev fisk, samt mere interessant en ordentlig moppedreng af en stingray på omkring 40 kg!

Samlet set blev det til følgende arter:
Stingray
Amber Jack
Red Bars
Lizardfish

Nu kan jeg dårligt styre fiskefeberen indtil årets næste Big Game ture, i Maj – og September. Hvor Blue Marlin skal udfordres på Grand Canaria og Bluefin Tuna fra egen Big Game båd i kroatien :o)

Knæk og bræk
Casper Mølgaard
Thyfisker.dk
 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse