gordon_p_henriksen_gedde

Kursus: Brakke påskegedder på Møn

I påsken arrangerer Gordon P. Henriksens firma, Megalops, et praktisk geddekursus i hyggelige rammer på Møn.

Gordon har meget større ambitioner end bare et kursus som kommer deltagerne til gode.

– Jeg vil gerne give andre muligheden for at opleve mit yndlingsfiskeri, samtidig med at vi gør vores del for at sikre dette fiskeri i fremtiden, forklarer han.

– Målet er at sætte fokus på potentialet for bæredygtigt lystfisketurisme på Møn, samtidig med at vi oplever og dyrker det selv. Derfor er en af de førende biologer med ekspertise i brakvandsgedder med til at give et debatoplæg. Udover praktisk instruktion og et par gode fisketure, skal vi have en debat om fremtiden som efterfølgende vil få fokus i medierne. Resultaterne skal bruges i adskillige sammenhænge og vil sætte fokus på problemerne såvel som potentialet i brakvandsfiskeriet. Dette vil give os noget konkret at vise politikere, turistråd og myndigheder som forhåbentlig vil prioritere dette naturområde og fiskene meget højere.

– Vi skal fiske og hygge os, men vi skal også lære en masse om brakvandsgedderne og have nogle gode rammer for at diskutere og påvirke fremtiden for dette fantastiske fiskeri, slutter Gordon.

Kurset koster 1.995,- Det inkluder to dages ophold med fuld forplejning på ”The Lodge”, et udvalg af endegrej, to dages praktisk fiskeri på Stege Nor og undervisning ved Gordon P. Henriksen, samt oplæg fra biolog Jimmi Spur Olsen fra Vordingborg Kommune.

På nuværende tidspunkt er lidt under halvdelen af de 14 pladser stadig ledige.

Se mere på http://megalops.dk/events/kommende-kurserevents/brakpaskegeddehuhej/

 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse