boat

Forbered dig på fiskesæsonen derhjemme

Reklame indhold:
Er du stor fan af at fiske? Der er ikke noget bedre end at tage ud på en rigtig god fisketur. Og du får det meste ud af den tur ved at være godt forberedt.

Forbered dig fysisk

Det kan være hårdt at fiske, både arme og ben skal være styre, og man skal ofte kunne holde til at trække tunge fisk ind. Derfor er det en god idé at sørge for at tænke på fysisk forberedelse, inden man skal ud og fiske. Ved at træne sin krop kan man holde til mere. Det vil være rigtig ærgerligt, hvis turen blev ødelagt af, at man blev for træt, og derfor kan med fordel prøve at undgå dette ved at træne lidt.

Det kan også være, at du godt kan lide at fiske fra en robåd. I så fald kan det især være hårdt for armene, og det er her også en rigtig god idé at bruge noget tid på at træne sig op, så fisketurene ikke blive forkortet af trætte armen. Undgå en skuffende fisketur ved at forberede dig, for eksempel ved at træne på en romaskine. Det er nemt at få plads til en i hjemmet og den træner både arm- og benmuskler samt forbedrer din kondition. Du kan læse mere om romaskiner på Kondition.dk, så du er sikker på at få den bedste træning med den bedste romaskine.

Hav udstyret i orden

En anden virkelig vigtig faktor, når det kommer til at sørge for, at fisketuren bliver en succes, er at sørge for, at udstyret er som det skal være. Ved at investere i godt udstyr, gør du chancerne for en god tur langt bedre. En god fiskestang kan gøre en verden til forskel. Desuden er det også en god idé at sætte sig godt ind i, hvad man ellers har brug for at for eksempel kroge og madding.

Noget udstyr, der godt kan blive glemt, men som er enormt vigtigt, hvis man gerne vil fiske fra en båd er redningsveste. Selvom man kan svømme er dette livreddende stykke udstyr en virkelig god idé at have med. Man kan blive overrasket, hvis man falder i vandet eller måske endda slå sig, så man ikke har mulighed for at svømme, og i sådanne situationer kan en redningsvest gøre den helt store forskel. Så glem ikke sikkerheden. Du kan finde gode og sikre redningsveste på Sikker-redningsvest.dk.

Planlæg den gode fisketur

Som med mange andre aktiviteter og ture er planlægning vejen frem, hvis man gerne vil have den bedste fisketur muligt. Ved at tænke fremad undgår man trælse, uforudsete problemer, der potentielt kan ødelægge hele turen.

Sørg for at undersøge, hvordan vejret bliver. Stormvejr kan for eksempel sætte en en stopper for den gode fisketur, og voldsomt regnvejr kan også gøre det ret problematisk. Tjek vejrudsigten og vælg en dag, hvor vejret kommer til at passe godt. Du kan desuden også kigge på en fiskekalender for at se, hvornår hvilke fisk er bedst at fange efter måned. Så ved du, hvornår du skal tage ud og fiske, hvis det for eksempel er sild, du er efter.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader
Måske du har lyst til at læse