dmstorfiskeri2011

DM i størfiskeri

For første gang nogensinde har du nu chancen for at deltage i et DM i størfiskeri. Det sker, når Bluerock ved Vester Skerninge ved Svendborg på Sydfyn i weekenden den 20. og 21. august 2011 inviterer til et 24 timers fiskeri efter fire forskellige stør-arter i et af Danmarks få størvande.


Søren Wiggers fra Bluerock fortæller, at ideen længe har ligget og luret, og at der nu er lavet aftaler med en række sponsorer, der muliggør afviklingen af DM. Han håber, det vil blive en årlig tilbagevendende begivenhed, idet muligheden for på sigt at kunne fange fisk op til flere hundrede kilo vil være til stede. Den ene af de 4 størarter, der fiskes efter, kan blive helt op til 8 meter lang og veje omkring 2 ton! Så store er de dog ikke endnu.

Konkurrencen giver plads til 12 2-mands hold, og tilmelding til konkurrencen kan ske fra den 1. august på mail til kontakt@bluerock.dk eller via sms til 29 91 81 91. Læs mere om arrangementet på DM i størfiskeri og Regler for DM i størfiskeri eller gå ind på Bluerocks hjemmeside www.bluerock.dk

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse